Eind augustus worden de werken aan de nieuwe bruggen over de E313 in Geel-West afgerond. Dit betekent dat de E313 vanaf dan in zijn oorspronkelijke toestand hersteld zal worden.

Concreet wordt er tussen 20 en 23 augustus 's nachts gewerkt aan de afbraak van de installaties die nodig waren om de werken aan de bruggen veilig te kunnen uitvoeren. De vangrails worden hersteld en ook de wegmarkeringen worden terug in hun oorspronkelijke staat aangebracht.

Tijdens deze werken, die enkel 's nachts zullen uitgevoerd worden, zal de hinder voor het verkeer zeer beperkt blijven. Op donderdag 22 augustus 2013 zullen er op de E313 ter hoogte van Geel-West tijdelijk geen wegmarkeringen aanwezig zijn. Verhoogde aandacht van de chauffeurs is dus noodzakelijk om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Tot eind augustus werken Eandis aan Bell-Telephonelaan

Nog tot 30 augustus vinden er werken van Eandis plaats ter hoogte van de Bell-Telephonelaan te Geel-West. Er worden nieuwe leidingen aangelegd naast de rijbaan. Door deze werken is de Bell-Telephonelaan plaatselijk enkel toegankelijk voor verkeer in de richting van Geel-Oost. Het verkeer dat naar Geel-West wil rijden, moet lokaal een omleiding volgen via Liessel.